Levertijden en Verzending

Op dit moment is Verzending binnen NL t.w.v minimaal € 1,95 helemaal Gratis bij besteding vanaf € 9,98

Wij verzenden met behulp van Business Post. Dit is een bedrijf met een Sociaal hart. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bezorgen het grootste deel van onze zendingen (hooikoorts bandjes). De gebieden waar ze niet opereren levert PostNL onze briefpost af. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij aan de samenleving.

Wij doen uiteraard zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze website zijn altijd inclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De verzendkosten bedragen in dat geval:

€ 1,95 voor enveloppen die door de brievenbus passen zonder track&trace
€ 4,95 voor brievenbuspakketjes tot 2 kg met track&trace
€ 8,95 voor pakketten van 2 tot 30 kg via PostNL binnen Nederland
€ 2,95 voor brievenbuspost naar België zonder track&trace (met op aanvraag)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

🇧🇪 Flag for Belgium Emoji

Voor verzending naar België hanteren wij de volgende verzendkosten.

Maximaal 4 Hooikoorts bandjes per envelop. De verzendkosten bedragen hiervoor € 3,50. Ongeacht het aantal bandjes (tot maximaal 4 stuks) per envelop.

De reden dat de verzendkosten naar België een stuk hoger liggen, is dat PostNL recent zijn brievenbus zending met een dikkere inhoud dan papier, tegenwoordig ziet als een pakket en dus € 7,50 hiervoor rekent.

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 673 reviews.