Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info[at]mjsupplies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden. Heb je je pakket met track en trace code ontvangen? Ga dan direct naar het retourportaal om je zending aan te melden. Heb je een brievenbuszending zonder track en trace ontvangen? Stuur je enveloppe dan voldoende gefrankeerd naar MJ Supplies, Hertog van Saxenlaan 80 – 8802PP Franeker. Vermeld daarbij altijd je naam en ordernummer zodat wij weten van wie het komt. Meld dan a.u.b. ook even via de mail of whatsapp dat je een retourzending naar ons stuurt.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor zelf je pakket aanmelden in ons retourportaal. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.” Heb je een brievenbuszending zonder track en trace ontvangen? Stuur je enveloppe dan voldoende gefrankeerd naar MJ Supplies, Hertog van Saxenlaan 80 – 8802PP Franeker. Vermeld daarbij altijd je naam en ordernummer zodat wij weten van wie het komt. Meld dan a.u.b. ook even via de mail of whatsapp dat je een retourzending naar ons stuurt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Bel zo snel mogelijk 0517-220 008

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 673 reviews.