Veelgestelde Vragen

F.A.Q

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, maar wel betaald. Wat nu?

Soms komt het voor dat de bevestigingsmail in je ongewenste post of SPAM beland. Check die mapjes even. Heb je ook daar niets ontvangen dan kun je ons een mail of Whatsapp sturen met een ordernummer of je naam en adres, zodat wij het kunnen checken.

Wanneer krijg ik mijn bandje binnen?

Als je op werkdagen voor 14.00 besteld, verzenden wij het diezelfde dag nog. Normaal gesproken wordt het dan de eerstvolgende postdag bezorgd. Dit is met uitzondering van feestdagen, het weekend en de maandagen. Alle bestellingen vanaf vrijdagmiddag 14.00 worden dus pas op dinsdag bezorgd. Dit is helaas hoe Business Post en PostNL werken en daarop hebben wij geen invloed.

De maat van het bandje is voor mij te groot, wat nu?

Wanneer het volwassenen bandje voor jou te groot is mag je deze retour sturen, we ruilen het dan om voor de kindermaat. Het retouradres vind je hier. Vergeet niet een postzegel te plakken. De kosten voor het verzenden van het nieuwe bandje betalen wij voor je.

De maat van het bandje is voor mij te klein, wat nu?

Helaas hebben wij geen grotere bandjes dan de maat voor volwassenen. We begrijpen dat “onze size fits all” niet voor 100% van de mensen geldt. In de meeste gevallen is dit bandje dus passend. Wanneer dit niet zo is kun je ons het beste mailen om samen te kijken naar een oplossing.

Ik heb bericht dat mijn bandje is verzonden, maar nog steeds niets ontvangen.

Heel vervelend dat het af en toe wat langer duurt voordat zendingen bezorgd zijn. PostNL en onze partner Business post werken er hard aan om alles zo snel mogelijk af te leveren. Helaas zijn er beperkingen ivm de crisis waardoor het soms even wat langer duurt voordat de post is bezorgd. Wanneer er ook nog een weekend tussen je bestelling en verzending zit kan het al soms 3 tot 5 dagen duren voordat je bestelling wordt afgeleverd. De post wordt in het weekend en op maandag niet bezorgd. Heb je na 7 dagen sinds je bestelling nog steeds niets ontvangen neem dan aub hier contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mis is en het oplossen. Vind hier meer over levertijden en verzending.

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 703 reviews.