voor Bedrijven

Hooikoortsbandjes voor uw werknemers?

Meer dan 20% van de Nederlandse bevolking heeft in meer of mindere mate last van Hooikoorts. Tijdens deze Corona crisis is iedere hoest- of niesbui verdacht en mensen denken daarbij direct aan het ergste.

Jan en Myung van MJ SupplieS, hebben het Hooikoorts bandje gelanceerd om een einde te maken aan de Social Shaming die rond de Hooikoorts hangt in de Corona tijden. Myung is zelf Hooikoorts patiënt. Hij heeft dagelijks te maken met Social Shaming.

Het hebben van Hooikoorts allergie is normaal gesproken al niet een pretje, laat staan in deze tijden. Als je tijdens het boodschappen doen heel de tijd moet niezen, dan moet je, wanneer je weer thuis bent, eerst 10 lagen met angstige blikken van je netvlies weg zien te krijgen

Wij snappen ook wel dat mensen niet kunnen ruiken dat je Hooikoorts hebt. Vandaar dat wij dachten… Hier moet verandering in komen.

Er zijn honderdduizenden medewerkers die last hebben van Hooikoorts. De verschijnselen lijken op het COVID-19 virus. Alleen dan zonder “koorts”. Het RIVM adviseert om bij verkoudheid thuis te blijven. Hooikoorts is géén verkoudheid. In theorie kan de medewerker met Hooikoorts dus aan het werk.

Medewerkers met Hooikoorts willen ook weer “gewoon” werken, in plaats van verplicht thuis te moeten werken of zelfs betaald thuis zitten, omdat ze “verkoudheidssymptomen” vertonen.

Hoe fantastisch zou het zijn dat je medewerker weer zijn beroep en passie kan uit oefenen op de werkvloer en dat ze door middel van het Hooikoorts bandje de medemens erop kunnen attenderen dat ze Hooikoorts hebben en geen Corona.

Het doel van het bandje is ook, dat je klanten of gasten direct kunnen zien dat jij of je medewerker last heeft van hooikoorts en dat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken.

Wij willen met ons Hooikoortsbandje een einde maken aan Social Shaming voor Hooikoortspatiënten, door een landelijk statement te maken van JA Wél Hooikoorts NEE Geen Corona.

Heeft u en of uw medewerkers last van Social Shaming door Hooikoorts, op de werkvloer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en zorg dat uw medewerkers weer met een gerust hart, hun beroep kunnen uitoefenen.

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 672 reviews.