Corona? Nee, hooikoorts!

Hooikoortsbandjes zijn een hulpmiddel om te laten zien dat je hooikoorts hebt.

Op 05-08-2020 werd dit bericht geplaatst op dehavenloods.nl

Rotterdam – We hebben het afgelopen maanden al vaak gehoord; mensen met hooikoorts die zich nauwelijks op openbare plekken durven te begeven met hun gesnotter. Voor je het weet denken anderen dat je besmet bent met het coronavirus. Een speciaal armbandje laat zien dat je écht hooikoorts heb. Voedselbank Rotterdam deelt er honderden uit aan de cliënten.

Hooikoortsbandje.nl heeft aan cliënten van Voedselbank Rotterdam ruim 750 hooikoortsbandjes beschikbaar gesteld! Mensen met hooikoorts worden de laatste tijd vaak angstig aangekeken en zelfs weggestuurd uit openbare ruimtes, omdat ze hoesten of een niesbui krijgen. Het bandje zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft uit te leggen dat je niets mankeert en neemt angst bij omstanders weg.

Naast de donatie aan Voedselbank Rotterdam, schenkt Hooikoortsbandje.nl twintig procent van de opbrengst van de bandjes aan het LongFonds. Ook wordt voor het produceren van de armbandjes displays en het bezorgen van de webshoporders de hulp ingeroepen van een sociale werkplaats.


Einde persbericht

Bron en afbeelding logo: www.dehavenloods.nl

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 703 reviews.
%d bloggers liken dit: