logo groot heerenveen

Hooikoorts bandjes in Groot Heerenveen

Op 15-05-2020 heeft Groot Heerenveen ons persbericht online geplaatst. We zijn erg blij dat de lokale media het artikel heeft opgepakt. Ontdek hieronder wat ze hebben geschreven over de Hooikoorts bandjes. Bekijk hieronder het artikel.

Wel hooikoorts, geen corona

FRYSLÂN – Social Shaming, voor de uitbraak van het coronavirus hadden weinigen hier ooit van gehoord. Nu is het voor hooikoortspatiënten aan de orde van de dag.

Hooikoortspatiënten en in hun kielzog kwamen al snel tot de conclusie dat er een subtiel, maar duidelijk herkenningspunt moest komen. Iets waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen om het te dragen en zichtbaar te maken. Zo kwamen ze op hooikoorts bandjes.

Polsbandjes
Met deze polsbandjes lanceren ze een landelijk statement: Ja, wel hooikoorts, geen corona!

 “We willen juist in deze roerige tijden graag ons maatschappelijke steentje bijdragen. Dit doen we door 20% van de opbrengst van de polsbandjes te doneren aan het Longfonds. Hiermee verrichten ze onderzoek naar de schadelijke langetermijneffecten van Corona op de longen. Daarnaast worden mensen met Longziekten zoals Astma en dergelijke extra hard geraakt door hooikoorts”, aldus de initiatiefnemers.

Het hooikoorts bandje is verkrijgbaar voor € 6,95 (inclusief verzending) op www.hooikoortsbandjes.nl

Einde persbericht

Bron en afbeelding logo: www.grootheerenveen.nl

De waardering van mjsupplies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 606 reviews.
Scroll naar top
%d bloggers liken dit: